イカの煮付け

イカの煮付け

材料

イカippon(3人前)

 

A

・こいくち醤油60g

・砂糖45g

・みりん15g

・酒15g

 

作り方
イカを食べやすい大きさにカット
②Aをすべて鍋に入れ一煮立ちさせる
イカとワタを入れる
④中火3分にて完成
------------------------------

イカの煮付け

材料

イカippon(3人前)

 

A

・こいくち醤油60g

・砂糖45g

・みりん15g

・酒15g

 

作り方
イカを食べやすい大きさにカット
②Aをすべて鍋に入れ一煮立ちさせる
イカとワタを入れる
④中火3分にて完成
------------------------

Simmered squid

Ingredients

ika-ippon (3 servings)

 


A

60g soy sauce

45g sugar

15g mirin (sweet cooking rice wine)

15g sake

 


Directions
Cut squid into bite-size pieces.
2) Put all of A in a pot and bring to a boil.
Add squid and guts.
Finish cooking over medium heat for 3 minutes.