玉子焼き omelet

材料(1本分・・8カット)

・卵 5個

・あごだし(瓶) 小1

・上白糖 小2

・塩麴 大1

・水  大3

 

作り方

1、すべての材料を合わせてしっかりと混ぜ合わせる

2、油をひいた玉子焼き鍋で巻いていく

3、キッチンペーパーで包んで形を整える

4、キッチンペーパーごとラップでくるんで冷めたら冷蔵庫

5、(当日)両端落として、8等分にカットする。

 

鍋のしまい方

1、水でさっと洗う

2、火にかけ水分が乾いたら油をひいて煙が少し出るまで加熱

3、火を止めキッチンペーパーで余分な油をふき取り冷めたらしまう。

 

Ingredients (for 1 stick - 8 cuts)

5 eggs

1 teaspoon of chinese broth (in a jar)

2 teaspoons white sugar

1 large amount of salt brine

3 tablespoons water




Directions

1. Combine all ingredients and mix thoroughly.

2. Roll up the mixture in an omelet pan with oil.

3. Wrap in kitchen paper and shape into a ball.

4. Wrap each piece of paper in plastic wrap and refrigerate until cool.

5、Drop both ends (on the same day) and cut into 8 equal pieces.




How to put the pot away

1、Rinse the pot quickly with water.

2、When the water dries out, put oil on the pan and heat until it starts to smoke a little.

3. Turn off the heat, wipe off excess oil with kitchen paper, and put away when cooled.