鮮魚の鉄板焼き レモンバターソース

鮮魚の鉄板焼き レモンバターソース

材料

白身魚(タイ、スズキなど)60g

・オリーブオイル 30g

・レモン汁 7g

・バター5g

・塩 適量

 

作り方
①オリーブオイルを鉄板に引き、塩をした魚を皮目から焼く
②皮目がパリッとしたら身の部分を下にする
③バターとレモン汁を横におき、溶かして絡める
④熱々のうちにお皿に乗せる
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Teppanyaki Grilled Fresh Fish with Lemon Butter Sauce

Ingredients

60g white fish (sea bream, sea bass, etc.)

30g olive oil

7g lemon juice

5g butter

Salt to taste

 


Method of preparation
1) Pour olive oil on a griddle and cook the salted fish, starting from the skin side.
When the skin is crispy, put the flesh side down.
Place the butter and lemon juice on the side and melt them together.
Place the fish on a plate while it is still hot.