岩牡蠣春香の昆布蒸し

岩牡蠣春香の昆布蒸し

材料

岩牡蠣 (むき身)

・めかぶ 20g

・ほうれん草15g

・昆布

・レモン

 

作り方
①鉄板に昆布を敷き。その上に岩牡蠣を乗せる
②オリーブオイルでめかぶとほうれん草を炒める
③お皿に炒めたほうれん草をおく
④その上に半生に加熱した、牡蠣を乗せる
⑤横にめかぶを乗せる

⑥全体にレモンの皮を削る

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Steamed rock oyster Haruka with konbu

Ingredients

1 rock oyster (peeled)

20g turnip

15g spinach

15g spinach, kelp

lemon

 


Directions
1) Spread kombu on a griddle. Put rock oyster on it.
2) Saute the turnip and spinach in olive oil.
Put the fried spinach on the plate.
4) Put the oysters on the plate.
(5) Put the turnip on the side.

(6) Shave lemon peel all over the oyster.