魚介のリエット

魚介のリエット

材料

・魚フィレ600g

・塩5g

・ラード200g

・飛び魚出汁200g

・玉ねぎ50g

・ニンニク10g

・白胡椒2g

 

作り方
①分量のラードを少し移しフライパンに移し、魚を焼き香ばしい色をつける
②ボウルに移し、同じフライパンにニンニクと玉ねぎを入れ、焦げないように炒める

③①を②に戻し、飛び魚の出汁と塩を入れて炊く
④1/3まで液体を詰めて、ハンドミキサーにかけ残りのラードと白胡椒を合わせる

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Seafood Rillette

Ingredients

600g fish fillet

5g salt

200g lard

200g fish stock

50g onion

10g garlic

2g white pepper

 


Directions
1) Transfer a little amount of lard to a frying pan and brown the fish.
2) Transfer the fish to a bowl, add garlic and onion to the same pan and fry them so that they do not burn.
3) Put ① back into ②, add flying fish stock and salt and cook.
④Fill the liquid to 1/3 and combine with the remaining lard and white pepper in a hand mixer