魚介のリエット
材料
・魚フィレ600g
・塩5g
・ラード200g
・飛び魚出汁200g
・玉ねぎ50g
・ニンニク10g
・白胡椒2g
作り方
①分量のラードを少し移しフライパンに移し、魚を焼き香ばしい色をつける
②ボウルに移し、同じフライパンにニンニクと玉ねぎを入れ、焦げないように炒める
③①を②に戻し、飛び魚の出汁と塩を入れて炊く
④1/3まで液体を詰めて、ハンドミキサーにかけ残りのラードと白胡椒を合わせる
---------------------------------------
Seafood Rillette
Ingredients
600g fish fillet
5g salt
200g lard
200g fish stock
50g onion
10g garlic
2g white pepper
Directions
1) Transfer a little amount of lard to a frying pan and brown the fish.
2) Transfer the fish to a bowl, add garlic and onion to the same pan and fry them so that they do not burn.
3) Put ① back into ②, add flying fish stock and salt and cook.
④Fill the liquid to 1/3 and combine with the remaining lard and white pepper in a hand mixer