サラダ油できな粉のスノーボール

サラダ油できな粉のスノーボール(27-30個)

 

材料

A

・薄力粉150g

・上白糖50g

・きなこ18g

クリーミングパウダースキムミルクOK)12g

 

・サラダ油(キャノーラ油使用)65g

・バニラオイル(お好みで)数滴

・仕上げ用粉砂糖大さじ2~3杯

 

作り方
①Aを合わせて振る
②①にサラダ油を入れる。この時好みでバニラオイルも入れ均等になるように混ぜる
オーブンを160度に予熱する。2の生地を27~30等分して丸めていく。オーブンペーパーを敷いた天板に少し離して並べ、160度で17分程焼く。
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Kinako Snowballs in Salad Oil (27-30)

Ingredients

A

150g light brown sugar

50g white sugar

18g soybean flour

12g creaming powder (skim milk OK)

 


65g salad oil (canola oil)

A few drops of vanilla oil (optional)

2 to 3 tablespoons powdered sugar for finishing

 


Method of preparation
1) Shake A together.
Add salad oil to ①.

2) Pour the salad oil into (1) and add the vanilla oil if desired.
3)Preheat oven to 160°C. Divide the dough into 27 to 30 equal portions and roll them out. Place on a baking sheet lined with oven paper a little apart and bake at 160 degrees for about 17 minutes.