サラダ油できな粉のスノーボール(27-30個)
材料
A
・薄力粉150g
・上白糖50g
・きなこ18g
・クリーミングパウダー(スキムミルクOK)12g
・サラダ油(キャノーラ油使用)65g
・バニラオイル(お好みで)数滴
・仕上げ用粉砂糖大さじ2~3杯
作り方
①Aを合わせて振る
②①にサラダ油を入れる。この時好みでバニラオイルも入れ均等になるように混ぜる
③オーブンを160度に予熱する。2の生地を27~30等分して丸めていく。オーブンペーパーを敷いた天板に少し離して並べ、160度で17分程焼く。
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Kinako Snowballs in Salad Oil (27-30)
Ingredients
A
150g light brown sugar
50g white sugar
18g soybean flour
12g creaming powder (skim milk OK)
65g salad oil (canola oil)
A few drops of vanilla oil (optional)
2 to 3 tablespoons powdered sugar for finishing
Method of preparation
1) Shake A together.
Add salad oil to ①.
2) Pour the salad oil into (1) and add the vanilla oil if desired.
3)Preheat oven to 160°C. Divide the dough into 27 to 30 equal portions and roll them out. Place on a baking sheet lined with oven paper a little apart and bake at 160 degrees for about 17 minutes.