焼きプリン イチジク

焼きプリン イチジク(1人60g)

材料

・生クリーム500g

・卵300g

・グラニュー糖150g

・薄力粉50g

・バニラビーンズ1/2本

・バニラオイル(あれば)1滴

(イチジク生)

 

作り方
①生クリーム、グラニュー糖、バニラビーンズを鍋に入れ少しあっため、グラニュー糖が溶けたら火から外す
②薄力粉の入ったボウルに少しずつ①を入れ、混ぜながら溶かす

③卵も混ぜ入れ、1日冷蔵庫で寝かす
④濾しながら別の容器に移す
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Baked pudding figs (60 g per person)

Ingredients

500 g whipping cream

300 g egg

150 g granulated sugar

50 g light flour

1/2 vanilla bean

1 drop vanilla oil (if available)

(Fresh figs)

 


Preparation
1) Put cream, granulated sugar and vanilla bean in a saucepan and warm slightly.
2) Pour the cream and granulated sugar into the bowl with the flour and stir to dissolve.
3) Mix in the egg and let stand in the refrigerator for 1 day.
4) Strain the mixture and transfer to another container.