ミニトマト コンポート

ミニトマトコンポート

材料

ミニトマト 100個

隠岐誉 室町 2本

・水 700g

・グラニュー糖 200g

・ハチミツ 50g

・バニラアイス (ディッシャー20)

・海士の塩 ミニトマトの上にひとつまみ

 

作り方
①トマトを湯むきする
②酒、グラニュー糖、ハチミツを鍋に入れ沸かしてアルコールを飛ばして少しタッパーに入れる。湯むきしたミニトマトをつける
③残りの液体を煮詰めてソースにする
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Mini Tomato Compote

Ingredients

100 small tomatoes

2 Oki Honor Muromachi

700g water

200 g granulated sugar

50 g honey

Vanilla ice cream (20 ice cream dispensers)

A pinch of Ama salt on the small tomatoes

 


Directions
1) Peel the tomatoes.
2)Put sake, granulated sugar, and honey in a pot and bring to a boil, then pour a little of the alcohol into a Tupperware. Put the peeled mini-tomatoes on it.
3) Boil down the remaining liquid to make a sauce.