野草茶プリン(デザート黒皿4枚分/スチーム90℃ 風 微風 10分〜)
材料
・全卵2個
・グラニュー糖60g
・牛乳200g
・野草茶(茶葉)10g
作り方
①牛乳、グラニュー糖、野草茶を鍋に入れ一度沸かす。
②火を止めて10分以上放置して香りを移す
③混ぜた卵と牛乳をもう一度濾しながら別の容器に入れる
④器に入れて、バーナーで表面を軽く撫でて泡を消す
⑤スチームに入れる
⑥固まり具合をみて時間調整
⑦チャンバで冷ます
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Wild Tea Pudding (for 4 dessert black plates/steam 90°C, breeze 10 min.)
Ingredients
2 whole eggs
60g granulated sugar
200g milk
10g wild herb tea leaves
Directions
1) Put milk, granulated sugar and wild herb tea into a saucepan and bring to a boil.
2) Turn off the heat and let stand for at least 10 minutes to transfer the aroma.
3) Strain the egg-milk mixture into another container.
4)Place in a vessel and lightly stroke the surface with a burner to eliminate bubbles
5) Put the mixture in steam.
6)Adjust the time according to the degree of hardening.
7) Cool in a chamber