サカナ味噌煮(大鉄板1枚分)
材料
・魚1切れ(50g)24-30切れ
・生姜(薄切りor干しぎり)80g
A
・砂糖60g
・味噌240g
・本みりん140cc
・酒140cc
・濃口60cc
・水300cc
・あごだし5cc
設定
コンビオーブン(コンビ)
100%
20分
160℃
作り方
①Aボウルで合わせる
②オーブンにさかな、生姜、Aを並べる
③ペーパーで落とし蓋をする
④加熱
--------------------
Miso simmered sakana (for 1 large griddle)
Ingredients
1 piece of fish (50g) 24-30 pieces
80g ginger (thinly sliced or dried)
A
60g sugar
240g miso
140cc Hon Mirin (Japanese sweet cooking rice wine)
140cc sake
Sake 140cc
300cc water
5 cc of "Ago Dashi" (Japanese Cod Roe soup stock)
Setting
Combi oven (Combi)
100% (with the oven set to "combi")
20 min.
160°C
How to make
1) Combine A in a bowl.
2)Place fish, ginger and A in a baking dish.
3)Cover with paper
4)Heat