サカナ味噌煮

サカナ味噌煮(大鉄板1枚分)

材料

・魚1切れ(50g)24-30切れ

・生姜(薄切りor干しぎり)80g

A

・砂糖60g

・味噌240g

・本みりん140cc

・酒140cc

・濃口60cc

・水300cc

・あごだし5cc

 

設定

コンビオーブン(コンビ)

100%

20分

160℃

 

作り方
①Aボウルで合わせる
②オーブンにさかな、生姜、Aを並べる
③ペーパーで落とし蓋をする
④加熱

--------------------

Miso simmered sakana (for 1 large griddle)

Ingredients

1 piece of fish (50g) 24-30 pieces

80g ginger (thinly sliced or dried)

A

60g sugar

240g miso

140cc Hon Mirin (Japanese sweet cooking rice wine)

140cc sake

Sake 140cc

300cc water

5 cc of "Ago Dashi" (Japanese Cod Roe soup stock)

 


Setting

Combi oven (Combi)

100% (with the oven set to "combi")

20 min.

160°C

 


How to make
1) Combine A in a bowl.
2)Place fish, ginger and A in a baking dish.
3)Cover with paper
4)Heat